Innovation

Innovation

MOVE arbejder med innovation ud fra definitionen på innovation: ”Innovation er først, når det er til glæde for andre mennesker”. Alle kan få gode idéer, men det er først gennem en lang proces, at vi når i mål med realiseringen af vores design/ideer, og der igennem skaber noget som er til glæde for andre

Når MOVE arbejder med innovation, er det i forbindelse med udvikling af større landskabsprojekter, som fx da vi udviklede ”Microhaven”. Microhaven opstod i forbindelse med udvikling af et gårdmiljø; der var ønske om at man selv kunne dyrke og det i kombination med en overordnet æstetisk tilgang til gårdanlægget udviklede vi Microhaven til AB afd. 1 Esbjerg. Microhaven forhandles nu hos HITSA.

Et andet eksempel er udviklingen af LOUI. Den blev til i forbindelse med udvikling af et byfornyelsesprojekt, hvor der indgik et større parkeringsområde samtidig med at der skulle være plads til leg, ophold, affald, cykler og grønne elementer. Ud fra disse præmisser skabte vi LOUI der er et multifunktionelt element-møbel til det offentlige rum. Der er et utal af muligheder for at kombinere til ovenstående behov samtidig med, at den underordner sig et parkering-system. LOUI indgår i første projekt i gårdanlæg i Esbjerg midtby og forhandles fra 2015 hos HITSA.

I arbejdet med det nye bydels område i Haderslev ”Jomfrustien”, udviklede vi nye ideer omkring hvordan laver man egentlig en ny bydel og hvilken proces vil det kræve.

MOVE er konstant i færd med at skabe innovation, hvilket gør, at vi altid bevæger og i alle skalaer fra den overordnede planlægning ned til hvilket hoved skruen skal have.  Vi ser det som en styrke at arbejde med alle skalaer. MOVE ser design og arkitektur som musik der spænder over mange skalaer, og hos MOVE har vi fokus på netop denne kvalitet!

”Forskningen viser at det kræver sensitivitet, stædighed og kreativitet at gennemføre innovation, der bidrager til omstilling i egen og andres praksis”

Ukendt 2015