Kunder

MOVE har en kundegruppe, der spænder bredt fra private, firmaer til boligforeninger og kommuner, og vi ser det som vores fornemste opgave altid at være i meget tæt, åben og uformel dialog med vores kunder – den gode og tætte dialog er kimen til de gode projekter.

Den største del af vores kunder er kommuner. Vi arbejder for tiden for Esbjerg Kommune, Tønder Kommune, Aabenraa Kommune, Faaborg Midtfyns Kommune, Herning Kommune, Haderselv Kommune, Kolding Kommune og Varde Kommune.

Boligforeninger er også en stor del af vores kundegruppe. Vi har de seneste år udarbejdet projekter for blandt andet Boli’NU Fredericia, Fredericia Boligforening, AB Esbjerg, Ungdomsbo og Lejerbo.

Bland nogle af de virksomheder/organisationer vi har lavet projekter for kan nævnes Siemens, Kirk Larsen, Esbjerg Hovedbibliotek, Green Building Council, Psykolog klinikken Mastrand, Vadehavs Bageriet, Dansk Skydebane forening, SOSU skolen Esbjerg, Beboer bestyrelsen i Afd. 1 AB, Esbjerg Fonden, Esbjerg Konferencehotel, Villemoes Holding, Fundacja Spoteczenstwo i Gospodarka, Esbjerg Realskole, ECCO, Rybners, Kultur Natur Varde og beboerforeningen i Ny Stenderup

Hos MOVE er det en mærkesag at rumme kompetencerne både til de store komplicerede projekter samt de små men meget vigtige projekter, som oftest bæres af ildsjælene og de lokale aktivister.