Samarbejde

Samarbejde

MOVE er en mindre tegnestue med fokus på at yde en professionel tilgang til vores projekter. Vores filosofi er at gøre det, vi er bedst til; at skabe kreativt design! MOVE samarbejder med relevante firmaer fra netværket, så vi kan sammensætte det bedste team til den specifikke opgave.

Vi ser samarbejdet med andre kompetente firmaer som en berigelse af miljøet på tegnestuen og som en vitaminindsprøjtning til løsning af vores projekter. Derfor har vi fokus på samarbejde med både arkitekter, ingeniører, kunstnere, innovationskontorer og andre eksperter, så vi altid sikrer grundlaget for et gennembearbejdet projekt med fokus på det gode design, der beriger livet for de mennesker, der færdes i det.

Samarbejdspartnere

Dissing + Weitling architecture, Friis & Moltke, CE byfornyelse, RAVN, Over Byen, ZESO architects, SAHL Arkitekter, Creo arkitekter, Thomas Thomsen, bachlandskab, Johansson & Kalstrup, COWI, INGENIØR’NE, Christian Mattle, Rambøll, EKJ, Orbicon, ÅF-Hansen & Henneberg, d.a.i., MidtConsult, Cernergia, Wissenberg, Bindslev, Ida Marie Lebech (kunstner), Green Building Council Denmark og mange flere